A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

«День Святого Валентина» у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ст.

     14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання. У нашій школі  у цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Сьогодні також можна приділити більше уваги,  потурбуватися про близьких та друзів…

14:21 14.02.2019

Зустріч здобувачів освіти 7-11 класів з воїнами-афганцями

     Тридцять років  минуло з тих пір, як були виведені радянські війська з Афганістану, але пам’ять про ті події жива і буде жити ще не одне десятиліття. 13 лютого 2019 року вчителем історії Щербак Н.Ф.,  педагогом-організатором Андрущенко Т.М. та бібліотекарем Івановою А.О.  у Криштопівському ліцеї було організовано зустріч здобувачів освіти 7-11 класів з воїнами-афганцями  Іваненком М.В., Скоком  А.Ф.  та  Лозою А.І.  Ця зустріч - данина пам'яті всім, хто був причетний до героїчної і трагічної афганської війни, що тривала  десять  років.  Зустріч, яка була побудована у формі діалогу, дала можливість дітям створити уяву про ті події, що відбувалися 30 років тому;  зрозуміти велику небезпеку військових конфліктів і разом з афганцями пережити страшні хвилини  війни. Зустріч була цікавою, насиченою, емоційною.

16:46 13.02.2019

Кращий пожежний – це ти обережний

      8 лютого 2019 року на базі Будинку дитячої та юнацької творчості  відбулось  нагородження    переможців  Всеукраїнського  конкурсу  дитячих  малюнків  та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику  «Кращий пожежний – це ти обережний».

15:12 12.02.2019

"Афганістан – це рана, що не перестає боліти" Верхньосамарська ЗОШ І-ІІІ ступенів

   11 лютого 2018 року з учнями 7 класу була проведена година пам'яті "Афганістан в душі моїй" присвячена 30-й  річниці вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав. Класний керівник Кучерява Ю.М. представила вихованцям до перегляду  документальний фільм про вивід радянських військ з Афганістану «Війна в Афганістані». Метою даного заходу було розширення  знань дітей про історичні події афганської війни; виховання поваги і шани до воїнів-інтернаціоналістів.

15:09 12.02.2019

Театралізоване свято екології

     В Алісівській школі пройшло театралізоване екологічне свято «Люби й бережи природу» за активної участі учнів початкових класів, вихованців театрального гуртка Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості.

13:54 08.02.2019

ЦІКАВІ ПРОГУЛЯНКИ

     Кольорова фарба, пензлики і  навіть пластикова пляшка - все що потрібно для того, щоб зимова прогулянка стала цікавішою і кольоровою. Вихованці Криштопівського ДНЗ (я-с) розмальовують зимове подвір'я, милуються інієм та підгодовують птахів.

19:09 07.02.2019

Не залишимо друзів у біді: учні 4 класу Садовської школи виготовили годівнички для птахів.

     Зараз зима. Багато птахів залишаються зимувати в наших краях. Але це для них не так просто. Справа не в холоді, а в голоді. Саме тому птахам потрібна допомога, увага людини. Все це усвідомлюють учні Садовської школи. Тому традиційно беруть участь у акції «Годівничка». Учні переконані, що допомагаючи птахам, вони зберігають природу і примножують багатства країни.

18:41 07.02.2019

КЗ «Криштопівський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області» відвідував інспектор ЮП СП ПП Близнюківського ВП ГУ НП в Харківській області

      5 лютого 2019 року  КЗ «Криштопівський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області» відвідував інспектор ЮП СП ПП Близнюківського ВП ГУ НП в Харківській області старший лейтенант поліції Мартинюк Владислав Олександрович, який провів бесіду з учнями 7-11 класів в кількості 56 учнів, з приводу безпеки користування Інтернетом та розгляд питань, які стосуються булінгу.

11:11 06.02.2019

Година спілкування у 7 класі про вплив шкідливих звичок на здоров'я учнів

     5 лютого 2019 року учні 7 класу разом зі своїм класним керівником Кучерявою Ю.М. провели годину спілкування на тему «Шкідливі та вкрай небезпечні звички». Метою даного заходу було доведення  до свідомості учнів, що шкідливі звички є основною причиною порушення здоров'я; формування  в учнів негативного ставлення до шкідливих звичок (паління, вживання алкогольних напоїв, наркотиків). Учні переглянули відеофільм "Вплив шкідливих звичок".

19:44 05.02.2019

Здобувачі освіти Криштопівського ліцею взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Кращий пожежний – це ти обережний»

     Здобувачі освіти Криштопівського ліцею взяли участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику  «Кращий пожежний – це ти обережний».

16:46 05.02.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень