A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ЗАНЯТТЯ ДОБРОТИ у Криштопівському ДНЗ

     В рамках реалізації просвітницько-виховного проекту Благодійного фонду допомоги безпритульним тваринам "Щаслива лапа", 1 березня у Криштопівському ДНЗ (я-с) вихователем Оленою Савіною було проведене Всеукраїнське заняття доброти. Метою заняття було сформувати у дітей гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

19:11 02.03.2019

Всеукраїнське заняття доброти для дітей старшого дошкільного віку «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин»

      Благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа» запропонував провести 1 березня 2019 року Всеукраїнське заняття доброти для дітей старшого дошкільного віку «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин». Таке заняття «Тварини – наші друзі» було проведено у Близнюківському ДНЗ (я-с) №2 «Сонечко» вихователем старшої групи Малихіною О.В.

17:58 02.03.2019

Першість району з футзалу серед школярів

     1 березня 2019 року на базі Близнюківської ДЮСШ пройшли фінальні ігри Першості Близнюківського району з футзалу серед школярів. Загалом у змаганнях приймало участь 12 команд. В результаті фінальних матчів 1 місце - команда Берестівської ЗОШ, друге місце - команда Самійлівського ліцею, 3 місце - команда Садовської ЗОШ. Нагородження проводила головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Наталія Манзюк. Команди переможці були нагороджені кубком за перше місце, медалями та грамотами. Кращі гравці були відзначені подарунками.

14:46 01.03.2019

25 лютого – день народження великої української поетеси Лесі Українки

25 лютого – день народження великої української поетеси Лесі Українки. До учнів 4 класу завітав сільський бібліотекар Ірина Олександрівна Принь. Діти з великою радістю зустріли її. Ірина Олександрівна познайомила дітей з творчістю Лесі Українки та цікавими фактами з біографії поетеси.

18:08 28.02.2019

Тиждень гуманітарних наук розпочато в Олексіївській ЗОШ

     Цікавий і захоплюючий тиждень гуманітарних наук розпочато в Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Сьогодні вчитель зарубіжної літератури Гнатко А.С. провела розважальну мовознавчу гру "Хто кращий?" між учнями 8 та 9 класу. Всі учні були активні та уважні, показували непогані знання з мови та літератури. Гра складалася з двох раундів. Всі учні були нагороджені призами, а переможець - медаллю.

16:33 28.02.2019

ЗНО-2019 у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів

    Сьогодні, 26 лютого 2019 року, директор школи Хрипченко Сергій Миколайович вручив індивідуальні пакети, які надіслав Харківський регіональний центр з сертифікатами зовнішнього незалежного оцінювання 2019. Це свідчить про те, що одинадцятикласники нашої школи уже на фінішній прямій на шляху до здачі ЗНО. Бажаємо їм успішно скласти його та вступити до омріяних закладів освіти.

16:23 26.02.2019

В м. Харків відбулася ХІІІ Всеукраїнська філософська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Пізнай себе, свій рід, свій нарід»

     21 лютого 2019 року в м. Харків відбулася ХІІІ Всеукраїнська філософська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Пізнай себе, свій рід, свій нарід». Учениця 11 класу Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Пасьович Наталія також брала участь з науково-дослідницькою роботою «Моє село, як довго воно існуватиме?» Нагородою стали грамота та книга з тезами, науково-дослідницьких робіт.

14:46 25.02.2019

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ В САМІЙЛІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ

     20 лютого з метою вшанування пам’яті тих, хто гинули за честь, за волю, за право бути українцем і за свою Батьківщину, на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. До Дня Героїв Небесної Сотні в Самійлівському ліцеї було проведено урочисту лінійку яка закінчилась флешмобом «Зима, що нас змінила». В усіх класах були проведені години вшанування: «Небесна Сотня у наших серцях».

09:05 23.02.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень