A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Вихованці Близнюківського БДЮТ вітали своїх матусь, бабусь, сестричок з першим весняним святом

     На передодні Міжнародного жіночого дня вихованці Близнюківського БДЮТ вітали своїх матусь, бабусь, сестричок з першим весняним святом. Підготували святкові поздоровлення, ніжні пісні, вірші, веселі гуморески, запальні танці.

20:18 06.03.2019

ЗУСТРІЧ У КАВ'ЯРНІ

Вихованці Криштопівського ДНЗ (я-с) вітали своїх мам у кафе музичному, кафе весняному, незвичному, а пригощали їх стравами із музичними приправами.

15:23 06.03.2019

Свято весни та радості відбулося в Криштопівському ліцеї

     Свято весни та радості відбулося в Криштопівському ліцеї. Багато теплих та щирих привітань почули сьогодні на  свою адресу дівчатка, мами, бабусі, вчителі. Будьте щасливі та здорові! Зі святом 8 Березня!!!

15:16 06.03.2019

Відбулася нарада вихователів та завідувачів закладів дошкільної освіти

      06 березня 2019 року у будинку творчості відбулася нарада вихователів та завідувачів ЗДО по впровадженню і ознайомленню освітньої програми Впевнений старт для старшої та середньої групи.

15:12 06.03.2019

Свято-вогник «Тепло маминих рук» в Садовській школі

     Учні 4 класу Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом класного керівника Тетяни Яківни Мірошниченко провели свято-вогник «Тепло маминих рук». Зібралася велика родина: мама, бабусі, сестрички, вчителі, директор школи. Діти приготували теплі слова для мам, бабусь, сестричок, вчителів. Хлопчики вітали дівчат піснями. Концертна програма складалась з пісень, віршів, гуморесок, частівок. Потім було цікаве спілкування за чашечкою чаю.

19:39 05.03.2019

Свято до Міжнародного жіночого дня в Олексіївській школі

Нарешті настав цей березневий день, коли сильна стать може задовольнити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і радості. У цей день жінка - це перш за все чуйність, вона заполоняє повітря своєю шикарністю та витонченістю. Недарма жіночий день святкують саме на початку весни, адже жінка і є тим початком як життя, так і гармонійності, вишуканості.

14:09 05.03.2019

В Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено свято-ярмарок "Масляна, Масляна, яка ти красна!"

     Масляна - давнє слов'янське свято, яке відзначають протягом тижня. Цьогоріч Масляна починається 4 березня і триватиме до 10 березня. Саме сьогодні в Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено свято-ярмарок "Масляна, Масляна, яка ти красна!", яке провели вчитель історії Байдосова Г.В. та вчитель української мови та літератури Коломієць О.П. На свято-ярмарок прийшли гості: сільський голова, батьки учнів, вчителі, технічний персонал школи, учні 1-10 класів.

16:56 04.03.2019

ЗНО-2019 У ДОБРОВІЛЬСЬКІЙЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ

     Вручення індивідуальних пакетів до здачі ЗНО одинадцятикласникам Добровільської ЗОШ І-ІІІ ст., які надіслав Харківський регіональний центр з сертифікатами зовнішнього незалежного оцінювання 2019.

13:38 04.03.2019

Здобувачі освіти Криштопівського ліцею отримали сертифікати та дипломи різних ступенів регіонального та шкільного рівня

     Здобувачі освіти Криштопівського ліцею у 2018/2019 навчальному році брали участь у Міжнародних інтерактивних конкурсах "Колосок осінній -2018", "Геліантус 2018", "Соняшник  (зі світової літератури)". Діти отримали сертифікати та дипломи різних ступенів регіонального та шкільного рівня та подарунки.

13:20 04.03.2019

В Уплатнівському дошкільному закладі (ясла-садок) проведено Всеукраїнське заняття доброти

     01 березня 2019 року в Уплатнівському дошкільному закладі (ясла-садок) проведено Всеукраїнське заняття доброти для дітей старшого дошкільного віку "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин". Діти ознайомилися з професіями людей, які доглядають тварин, закріпили знання про особливості догляду за котами та собаками, умови їх існування,освоїли навички поведінки при зустрічі з безпритульними та домашніми тваринами на вулиці.

11:09 04.03.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень