A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

«Весняна толока» у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів

   Весна непомітною і тихою ходою завітала до нас. Як ми всі скучили за її теплим сонячним промінням та свіжим вітерцем. Оновлюється природа, веселіше защебетали птахи. Зима ще прагне нагадати про себе ранковими приморозками та її сила щодня слабшає. Природа потребує нашого захисту і саме від нас залежить вона зараз!

13:01 22.03.2019

Всесвітній день води в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ст.

     Класний керівник 3 класу Бакай Т.І. провела виховний захід до Всесвітнього дня води «Вода для життя». Учні переглянули невеликий відеофільм «Кожна краплина має значення», підготували малюнки про раціональне використання води та відтворили побудувавши «Деревце життя води», кожен листочок якого підтверджує турботу про воду.

11:58 22.03.2019

Всесвітній день води в Олексіївській ЗОШ

     Щороку, 22 березня, ми відзначаємо Всесвітній день води. Цей день є трампліном для росту свідомості учнів та працівників школи у  питаннях використання води, стимулювання дебатів і фокусування уваги на небезпеках, що несуть неадекватний доступ до води й умов санітарії. Саме сьогодні учні 9 класу Олексіївської школи провели виховний захід для учнів 1-4 класів, головним  завданням якого було  нагадати кожному учню про величезну важливість водних ресурсів для підтримання життя на Землі, формування культури водовикористання, виконання правил особистої гігієни,а для зацікавлення дев'ятикласниці продемонстрували досліди з водою.

11:08 22.03.2019

Триває тиждень класного керівника у Криштопівському ліцеї

     Триває тиждень класного керівника у Криштопівському ліцеї. Тема "Хто я?" стоїть перед людством здавна. Розглядали її і здобувачі освіти 6 класу разом з класним керівником Абрамовою А.О. Метою заходи стали проблеми  формування у дітей власного "Я", виховання соціально-активної  особистості та вміння самоудосконалюватися. Учні усі разом створювали "Дерево особистості", де кожен себе характеризував. Протягом тижня проводилося  соціальне опитування на тему "Які якості найбільше цінують в людях?" та разом проаналізували цю статистику.

15:46 21.03.2019

Всесвітній (міжнародний) день водних ресурсів

     22 березня святкується Всесвітній день води. Для привернення уваги до проблем якості питної води, необхідності охорони водних ресурсів та їх раціонального використання в Криштопівському ліцеї проводяться виховні заходи "Вода для всіх". Діти проводять досліди та експерименти,  спостерігають за різними станами води та роблять відповідні висновки. Але найголовніше, що треба зрозуміти, що без води немає життя і  воду  треба берегти.

14:47 21.03.2019

Всесвітній день поезії

     "Поезія - це завжди неповторність, який безсмертний дотик до душі" такою була тема відкритого заходу, який провела вчитель зарубіжної літератури Олексіївської школи Гнатко Аліна Сергіївна присвячений Всесвітньому дню поезії. Поезією ми захоплюємося, вивчаємо, презентуємо, бо вона підносить нас духовно, збагачує новими почуттями. Тому на цьому заході ми слухали  вірші відомих українських письменників у виконанні учнів 4-10 класів, дивились мультимедійні презентації про творчість Л.Костенко, Л.Українки, Т.Шевченка. Під час заходу відбувався найближчий контакт серця поета з серцями слухачів.

14:44 21.03.2019

Учні 2 класу Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів (класний керівник Кременчуцька В.В.) ініціювали екологічну акцію «Здай батарейку – врятуй їжачка!»

     У Всесвітній День Землі, який  було затверджено з ініціативи ООН 20 березня 1971 року, учні 2 класу Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів (класний керівник Кременчуцька В.В.) ініціювали екологічну акцію «Здай батарейку – врятуй їжачка!». Таким чином закликали небайдужих школярів долучитись до збору непридатних батарейок, що проводиться в Близнюківському районі з ініціативи учнів Алісівської школи.

14:42 21.03.2019

В Добровільській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся захід "ЗБЕРЕЖЕМО ЗЕМЛЮ ДЛЯ ЖИТТЯ" до Всесвітнього дня Землі

     20 березня у Всесвітній день Землі  педагог-організатор Калашник Т.В. провела захід для учнів 1-8 класів « Велич Землі». Діти переглянули відео-фільм  про збереження краси нашої землі. День Землі – це заклик до дії в ім’я збереження миру і життя на землі, збереження Людини і Культури.

14:38 21.03.2019

Цікавий  плакат з’явився у Криштопівському ліцеї із загадковою назвою «Я знаю, бо читаю!»

     Цікавий  плакат з’явився у Криштопівському ліцеї із загадковою назвою «Я знаю, бо читаю!» Що ж такого незвичайного у тому плакаті? Він складається з кольорових модулів, які нагадують мозаїку, але фрагменти не підписані. Дітям самостійно  треба візуалізувати  зображення з твором, назва якого  блукає десь коридорами пам’яті. Багато кмітливих дітлахів зацікавилося плакатом, який виготували здобувачі освіти 5 класу разом з класним керівником Шамаріною Р.Ю.

15:27 20.03.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень