A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

З 15 по 19 квітня 2019 року в Близнюківському ДНЗ (я –с) №2 «Сонечко» було проведено «Тиждень безпеки дитини»

     З 15 по 19 квітня 2019 року в Близнюківському ДНЗ (я –с) №2 «Сонечко» було проведено «Тиждень безпеки дитини», об’єктового тренування та тренування з відпрацювання дій на випадок пожежі. Підсумком проведення цього тижня стало проведення районного семінару завідувачів ДНЗ «Надзвичайні ситуації у разі виникнення пожежі» 19.04.2019 р. Метою такого семінару було: підвищити рівень інформованості керівного складу дошкільних закладів в разі виникнення пожежі. На семінарі виступили: завідувач ДНЗ (я –с) №2 «Сонечко» Жукова В.М., Марченко С.П. НМЦ УЗ та БЖД, м. Лозова  Харківської області, Клочко К.В., провідний інспектор Близнюківського РС Головного управління ДСНС України в Харківській області. 

16:23 22.04.2019

До Міжнародного дня Землі учні Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилися до акції «Посади рослину»

     Акція спрямована на озеленення території школи багаторічними рослинами. Головною метою акції є формування естетичного смаку та екологічної культури. Покращення стану повітря оточуючого середовища.

12:09 20.04.2019

У Криштопівському ліцеї пройшов День цивільного захисту

    19 квітня 2019 року у Криштопівському ліцеї пройшов День цивільного захисту,  метою якого стало повторення основних принципів самозахисту та усвідомлення  своєї відповідальності під час надзвичайних ситуацій, практичне  закріплення та відпрацювання теоретичних  знань, отриманих здобувачами освіти при вивченні навчальних програм з основ здоров’я та цивільного захисту населення.       У Криштопівському ліцеї День цивільного захисту став  звичним явищем. І вчителі, і діти на практиці переконалися щодо великої користі підготовки до життя у бурхливому морі сучасного техногенного світу. Проведення цього заходу сприймається як невід’ємна частина навчально-виховного  процесу.

14:34 19.04.2019

На території Берестівської школи було проведено генеральне прибирання території

     Нещодавно на території Берестівської школи було проведено генеральне прибирання території. Приведено до належного стану клумби, підбілено та підрізано навколошкільний парк, прибрано стадіон та поновлено розмітку на футбольному полі.

15:07 16.04.2019

На базі Будинку дитячої та юнацької творчості проведено навчання з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності

     Відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської райдержадміністрації від 09.04.2019 р. №93 «Про перевірку знань з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності працівників освіти Близнюківського району» 15 квітня 2019 року на базі Будинку дитячої та юнацької творчості проведено відповідні навчання з залученням представника  КП «Близнюківська ЦРЛ» лікаря – хірурга, травматолога, анестезіолога Федора Літвінова та  представника Близнюківського районного сектору ГУ ДСНС України в Харківській області головного інспектора Онишка Віктора, які провели теоретичне та практичне навчання з працівниками відділу освіти, молоді та спорту.

14:31 15.04.2019

Здобуваачі освіти Криштопівського ліцею вітали переможців районних конкурсі

     15 квітня 2019 року здобувачі освіти Криштопівського ліцею вітали переможницю районного вернісажу дитячої творчості, присвяченого 33 річниці Чорнобильської катастрофи Романькову Тетяну, та переможців у районній виставці-акції до Всесвітнього Дня Землі «SOS вернісаж, або Друге життя сміття» Гнатко Віталія, Скрипніченко Валерію, Коростій Єлизавету, Сердюк Єлизавету.

12:04 15.04.2019

Відбувся ІІ тур фестивалю «Молоді таланти Харківщини»

     12 квітня 2019 року відбувся ІІ тур фестивалю «Молоді таланти Харківщини» учасником якого стала учениця 4 класу КЗ «Криштопівський ліцей» Скрипніченко Валерія з піснею Ніни Матвієнко «Квітка-душа». Виступ Валерії можно переглянути за посиланням https://youtu.be/UBh8nxKapUQ

11:58 15.04.2019

ТИЖДЕНЬ ПРИРОДОЗНАВСТВА В САМІЙЛІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ

    З метою розвитку творчих здібностей школярів, спрямованих на вивчення навколишнього світу; навчання методів пізнання живої й не живої природи; ознайомлення з основами наук природничого циклу з 8 по 12 квітня було організовано й проведено тиждень природознавства.

11:56 15.04.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень