A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Шевченківські дні у 5 та 7 класі Добровільської ЗОШ

    12 березня 2019 року у 5 класі пройшло свято на тему: «Тарас Григорович Шевченко – народний поет і пророк». Під час свята учні декламували вірші видатного поета та переглянули багато матеріалів з життя і творчості Т.Г. Шевченка. 

14:30 12.03.2019

У Добровільській ЗОШ I-III ступенів святкували 205 - річницю від дня народження українського поета – Тараса Григоровича Шевченка

     У Добровільській ЗОШ I-III ступенів святкували 205 - річницю від дня народження українського поета – Тараса Григоровича Шевченка. У цьому святі брали участь усі класи. Учні 1 та 2 класу (класні керівники СамойленкоН.В. та Кременчуцька В.В. ) провели відкритий урок «Тарасовими стежками». Присутні гості (вчителі-мовники, учні початкових класів, адміністрація школи) почули цікаво представлену біографію Кобзаря, вірші та пісні про поета. 

15:03 11.03.2019

Свято 8 Березня в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     7 березня 2019 року в Добровільській  ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню. Учні вітали всіх присутніх жінок веселими піснями, цікавими  віршами та гуморесками, запальними танцями. Учні початкових класів також підготували святковий концерт та подарували своїм мамам і бабусям подаруночки, які виготовили своїми руками.

14:59 11.03.2019

Міжнародний жіночий день 8 Березня в Бурбулатівській філії

     7 березня 2019 року в Бурбулатівській філії пройшов святковий концерт, приурочений Міжнародному жіночому дню. Учні вітали всіх присутніх жінок веселими піснями, цікавими  віршами та гуморесками, запальними танцями та подарували своїм мамам і бабусям подаруночки, які виготовили своїми руками.

21:56 07.03.2019

У Софіївській Першій ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшло спортивне свято, присвячене 8 Березня

     7 березня 2019 року у Софіївській Першій ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшло спортивне свято, присвячене 8 Березня. В ньому взяли участь дівчата та вчителі-жінки школи, а в журі були вчителі-чоловіки та хлопці. Учасники свята змагалися із стрибків на скакалці, в спортивних естафетах, в інтелектуальних конкурсах та кулінарних. Всі були нагороджені солодкими призами та грамотами від організатора свята вчителя фізичної культури Оробченко Любові Анатоліївни.

17:58 07.03.2019

Свято до Дня 8 Березня у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     Коли настає весна і на вулицях з’являються перші  весняні квіти, в кожному домі, в селі і місті відзначається жіноче свято – 8 березня. Недарма, мабуть, святкуємо ми жіночий день саме навесні. Весна… Лагідна, загадкова, тендітна. Ми так чекаємо її завжди, але приходить вона раптово, бурхливо, змінюючи все навкруги, пробуджуючи природу і наші почуття.                                     

17:48 07.03.2019

Захід до дня народження Т. Шевченка "Низький уклін тобі, Тарасе"!

    Творіння великого генія українського народу Тараса Григоровича Шевченка належать до скарбів світового значення. Тарас Шевченко – наша душа, наша мудрість. Його творчість – це заповіт для всіх у справі збереження рідної мови. Тарас Шевченко - символ чесності, правди і безстрашності, великої любові до людини. Вся творчість великого Кобзаря зігріта гарячою любов’ю до Батьківщини, пройнята священною ненавистю до ворогів і гнобителів народу. Його думи, його пісні, його полум’яний гнів, його боротьба за світлу долю трудового люду були думами, піснями, гнівом і боротьбою мільйонів.

17:42 07.03.2019

У Близнюківському ДНЗ (я -с) №2 «Сонечко» пройшли свята, присвячені 8 Березня

     5 та 6 березня 2019 року у Близнюківському ДНЗ (я -с) №2 «Сонечко» пройшли свята, присвячені 8 Березня. Діти привітали мам і бабусь святковими концертами та подарували їм подаруночки, зроблені своїми руками.

20:35 06.03.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень