A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Перший кібертурнір з “WorldofTanks” у Алісівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради

     Всім привіт! У п'ятницю 05 квітня 2019 року за ініціативи учнівського самоврядування “Аліса”, за сприяння педагогічного колективу Алісівської ЗОШ І-ІІІ ст., підтримки гуртка Близнюківського будинку дитячої та юнацької творчості «Цікава інформатика» було проведено перший в історії школи кібертурнір за грою “WorldofTanks”.

22:48 07.04.2019

Здобувачі освіти Криштопівського ліцею побували на виставці в навчальному центрі "ЛандауЦентр" Харківського національного університету імені В.Н Каразіна

     Сьогодні здобувачі освіти Криштопівського ліцею побували на виставці в навчальному центрі "ЛандауЦентр" Харківського національного університету імені В.Н Каразіна

14:07 05.04.2019

Подарунки своїми руками

     Декоративно-ужиткове мистецтво-один із видів мистецтва, яке надавало суспільству духовного багатства, сил та бажання творити гарні й утилітарно придатні речі, виступало дивним феноменом життєстійкості в системі людських знань. Це дає вагомі підстави стверджувати, що художні ремесла і промисли є найбільшою і найбагатшою сферою художньої творчості. Саме тому, класний керівник 4 класу Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гнатко А.С., на уроках праці навчає підростаюче покоління основ декоративно-прикладного мистецтва, що позитивно та якісно впливає на всі сторони особистості дитини, виховує активне естетичне ставлення до дійсності, формує духовность, працьовитість.

14:04 05.04.2019

На базі Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася зустріч з військовим комісаром Близнюківського РВК

     На базі Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася зустріч з військовим комісаром Близнюківського РВК Горобець А.Л. з учнями та батьками 11 класу, щодо вступу випускників до військових навчальних закладів.

13:43 05.04.2019

Здобувачі освіти КЗ «Криштопівський ліцей» взяли участь у районних заходах

     Після весняних канікул здобувачі освіти КЗ «Криштопівський ліцей» взяли участь у таких районних заходах: виставці-акції до Всесвітнього дня Землі «Друге життя сміття», районному вернісажі дитячої творчості, присвяченому 33-річниці Чорнобильської катастрофи, районній виставці «Великодня писанка» та побували на святі дитячої творчості «Жива вода Дельта». Наразі другий тур конкурсу «Молоді таланти Харківщини».

16:46 04.04.2019

Тиждень книги в Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ст.

   1 квітня 2019 року виповнилося 210 років від Дня народження М.В.Гоголя, до цієї події в  для учнів старших класів в Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ст. шкільний бібліотекар Гуйван Людмила Миколаївна та сільський бібліотекар Коростій Інна Олександрівна демонстрували  презентацію "Подорож літературними стежками" та ознайомили з книжковою викладкою "Дивосвіт творів М.В.Гоголя"

10:23 03.04.2019

Відбулося засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР»

     28 березня 2019 року у відділі освіти, молоді та спорту відбулося засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» БЛИЗНЮКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ. За результатами конкурсного відбору на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» БЛИЗНЮКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ визнано переможцем Пономарьову Віту Сергіївну.

11:01 29.03.2019

ПТАХИ ПРИЛЕТІЛИ

     22 березня 2019 року у Криштопівському ДНЗ (я-с) пройшов захід присвячений прильоту птахів на якому діти закріпили знання про перелітних птахів та весняні зміни у житті птахів. Дуже сподобалось нашим вихованцям випікати жайворонків, виготовляти паперових птахів та прикрашати ними деревце на подвір'ї, а ще діти співали заклички та веснянки.

18:30 27.03.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень