A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Всеукраїнський відкритий онлайн-урок «Європа починається з тебе»

      Здобувачі освіти 8-11 класів КЗ «Криштопівський ліцей» 15 травня 2019 року о 09.25 до 10.30 долучилися до Всеукраїнського відкритого онлайн-уроку «Європа починається з тебе», що присвячений  святкуванню Дня Європи в Україні.

10:59 15.05.2019

Здобувачі освіти та вчителі   Криштопівського ліцею в рамках акції "Від серця до серця" провели збір коштів для лікування

     За ініціативи учнівського комітету "Стежина" здобувачі освіти та вчителі   Криштопівського ліцею в рамках акції "Від серця до серця" провели збір коштів для лікування Лева Величко, який має діагноз гострий лімфобластний лейкоз. Його мамі Величко Альоні Сергіївні з села Лукашівка, яка  звернулася до жителів Близнюківщини через газету "Нове життя", було перераховано кошти у сумі 1200 гривень.

14:33 14.05.2019

9 травня 2019 року в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведена загальношкільна інформаційна лінійка під назвою « Пам’ятаємо! Перемагаємо!»

      9 травня 2019 року в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведена загальношкільна інформаційна лінійка під назвою « Пам’ятаємо! Перемагаємо!». Учні нашої школи взяли участь у загальносільському мітингу, присвяченому Дню Перемоги у Другій світовій війні.

14:30 09.05.2019

Патріотичний велопробіг «Велика Перемога»

     8 травня 2019 року у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов велопробіг, присвячений Дню пам’яті та примирення. Віддаючи данину історичній пам’яті, учасники велопробігу відвідали місця поховання полеглих у роки Другої світової війни, вшанували пам'ять загиблих. До участі в заході долучились учні 9 класу та їх класний керівник Кучерява Т.А. На жаль, з кожним роком ветеранів тієї війни стає все менше і менше. По Верхньосамарській сільській раді залишилася тільки одна учасниця бойових дій  Іваненко М.М. Ми маємо зберегти пам’ять про подвиг дідів-прадідів, що відвоювали нам право жити під мирним небом. Живі ветерани мають знати, що  вони завжди будуть оточені повагою і піклуванням.

11:07 08.05.2019

Учні 2 та 4 класів Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів відвідали виставу «Великоднє яйце»

     Учні 2 та 4 класів Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів відвідали виставу «Великоднє яйце», яку підготували вихованці ЗДО «Веселка» разом з вихователями. Вистава дуже сподобалася дітям. На згадку про зустріч учні подарували писанку, зроблену власноруч.

15:05 07.05.2019

Книжкова виставка «Сторінками слави і безсмертя»

     Ми пам’ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна. Пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями Об’єднані Нації. Не забуваємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука того, що в майбутньому подібна трагедія не повториться.

13:29 07.05.2019

"Вічний вогонь вимагає: Миру і щастя живим"

     З нагоди Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги учні Верхньосамарської ЗОШ І-ІІІ ст. школи брали  участь у районному конкурсі читців "Вічний вогонь вимагає: Миру і щастя живим" в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості. Це Пальчак Анатолій учень 1 класу - керівник Хрипченко В.С., який виборов ІІІ місце та Руденко Марія учениця 8 класу  - керівник Хрипченко С.П.

18:23 03.05.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень