A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

З нагоди Дня фізичної культури і спорту в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися спортивні змагання між учнями школи

    Свято День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня. Офіційно засновано в 1994 році. Це свято здорового способу життя і радості, що виникає при використанні корисної фізичної діяльності. З нагоди даного свята в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися спортивні змагання між учнями школи.

14:38 12.09.2019

В Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів були проведені заходи присвячені письменнику, мислителю і філософу краси Олександру Довженку

     Олександр Довженко – одна з найталановитіших і надзвичайно трагічних постатей ХХ ст. Видатний кінорежисер-новатор, «поет слова і кадру, віртуоз монтажу», самобутній письменник, мислитель і філософ краси.

10:20 11.09.2019

9 вересня 2019 року в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов захід присвячений 250 річниці від дня народження відомого українського письменника Івана Котляревського

"Еней був парубок моторний і хлопець хоч куди козак...". Хто не знає цих слів? Належать вони Івану Котляревському, який по праву вважається першим класиком новітньої української літератури.

10:17 11.09.2019

В Близнюківському закладі дошкільної освіти №1 "Теремок" пройшла розвага для дітей "День знань"

     В Близнюківському закладі дошкільної освіти №1 "Теремок" пройшла розвага для дітей "День знань". Малята відпочили та з новими силами готові до нових відкриттів. День знань — символ чистоти, доброти. Це початок навчального року! Це чудовий привід зібратися з думками і зануритися в бездонний океан науки.

15:20 02.09.2019

У КЗ "Криштопівський ліцей" стартував 2019/2020  навчальний рік

     У КЗ "Криштопівський ліцей" стартував 2019/2020  навчальний рік. Першачків радо зустріла сім’я здобувачі освіти, які не перший рік освоюють  науку, вчителі. На святі були присутні гості: директор РЦПМД Павлюк Г.П., голова Криштопівської сільради Линник О.О. та головний бухгалтер псп «Тернівка» Силаєва О.П. Багато щирих вітань та подарунків отримали сьогодні наші  першокласники. Так  почалася нова яскрава та цікава  сторінка   життя у КЗ «Криштопівський ліцей».

14:49 02.09.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень