A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

На базі Близнюківського ліцею було проведено «Урок мужності»

     18 жовтня 2019 року поточного року на базі Близнюківського ліцею було проведено «Урок мужності», на якому були присутні представники Близнюківського військового комісаріату. Традиції нашого народу – справжній скарб, який потрібно оберігати та дбайливо передавати із покоління в покоління.

15:29 18.10.2019

З КОЛОСКІВ МИ ЗРОБИМО ПЕЧИВО ПАХУЧЕ

     У Криштопівському ДНЗ (я-с), 17 жовтня 2019 року, вихователь Олена Савіна провела кулінарне заняття. Вихователь ставила за мету розвинути пам'ять, дрібну моторику, виховати наполегливість та акуратність, на занятті діти дізнались про процес виготовлення борошна та закріпили емоції задоволення від процесу виготовлення печива.

15:03 18.10.2019

За чисте село, за чисте довкілля

     Що ми, здобувачі освіти, можемо сьогодні зробити для навколишнього середовища? З чого почати? Перш за все потрібно дбати про чистоту тієї території на якій ми живемо, тому ми учні Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів щорічно проводимо екологічну акцію "За чисте село, за чисте довкілля". 16-17 жовтня учні 8,10,11 класів прибирали парки школи, робили їх чистими, культурними та привабливими.

20:43 17.10.2019

На базі КЗ «Криштопівський ліцей» відбулася зустріч спортивних команд самого ліцею, Олексіївської та Берестівської ЗОШ

    11 жовтня 2019 року напередодні Дня українського козацтва та Дня Захисників України на базі КЗ «Криштопівський ліцей» відбулася зустріч спортивних команд самого ліцею, Олексіївської та Берестівської ЗОШ. Свято розпочалося з привітанням заступника директора з навчально-виховної роботи Корнієнко Г.І. та продовжили його здобувачі освіти  Криштопівського ліцею і гості закладу. Вчитель історії Щербак Н.Ф.  підготувала фільм-презентацію про коротке але яскраве життя героя АТО Дениса Кочубея, який народився й виріс на Криштопівській землі і в свої 19 років став яскравим прикладом героїзму та незгасимої любові до Батьківщини.

10:04 15.10.2019

Відбувся районний етап конкурсу ораторського мистецтва "Людина повинна завжди пам'ятати звідки вона пішла в життя. (О. Довженко)"

     9 жовтня 2019 року відбувся районний етап конкурсу ораторського мистецтва "Людина повинна завжди пам'ятати звідки вона пішла в життя. (О.Довженко)".

23:07 14.10.2019

Відкриття "Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка" в Садовській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     Відкриття "Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка" в Садовській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Проведення І етапу конкурсу.

23:01 14.10.2019

У спортивному залі Садовської школи було проведено для 2 та 4 класів спортивні естафети присвячені Дню захисника України

     11 жовтня 2019 року у спортивному залі Садовської школи було проведено для 2 та 4 класів спортивні естафети присвячені Дню захисника України. Між собою змагалися дві команди - "Козаки" та "Вогонь". Змагання пройшли весело та цікаво. Команди продемонстрували силу, спритність, витривалість. З рахунком 4:4 перемогла дружба! 

22:51 14.10.2019

Фахівці відділу надання соціальних послуг у Близнюківському районі Лозівського МРЦЗ провели профорієнтаційний урок для учнів 8-11 класів Садовської ЗОШ І-ІІІ ст.

     8 жовтня 2019 року фахівці відділу надання соціальних послуг у Близнюківському районі Лозівського МРЦЗ провели профорієнтаційний урок для учнів 8-11 класів Садовської ЗОШ І-ІІІ ст. Школярів ознайомили з актуальним станом ринку праці регіону, розповіли про професії, за якими навчають у Харківському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ.

22:46 14.10.2019

В Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли заходи до Дня захисника України та Дня українського козацтва

     Так, в рамках національно-патріотичного виховання в навчальному закладі було проведено фестиваль інсценованої пісні «Україна в моєму серці», виставка в бібліотеці «14 жовтня - День українського козацтва».

22:40 14.10.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень