A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

У КЗ «Криштопівський ліцей» було проведено місячник шкільних бібліотек

     Протягом жовтня у КЗ «Криштопівський ліцей» було проведено місячник шкільних бібліотек. Відповідно плану було проведено флешмоб «Я і Книжка», читацький марафон «Читаємо без зупинки» у якому переможцями стали Сердюк Ліза 6 кл. та Скрипніченко Валерія  5 кл.

13:26 31.10.2019

В КЗ «Криштопівський ліцей» був проведений захід по вшануванню Героїв АТО

     15 жовтня 2019 року в КЗ «Криштопівський ліцей» був проведений захід по вшануванню Героїв АТО, які загинули в період проведення антитерористичної операції, зокрема жителя Криштопівки Кочубея Дениса. Патріотами не народжуються, вони виховуються. Утвердження поваги до принципів патріотизму є одним з основних обов’язків вчителів. Формування патріотичних почуттів передбачає вироблення в учнів високого ідеалу служіння народові, готовності до трудового та героїчного подвигу в ім’я процвітання держави та до її захисту.  Саме такі патріотичні почуття формує в учнів вчитель історії Щербак Н.Ф., яка і провела захід «Білі лебеді на небесах» та створила відео, приурочене вшануванню пам’яті нашого земляка – Кочубея Дениса.

13:21 31.10.2019

Свято осені у Криштопівському ДНЗ (я-с)

    25 жовтня 2019 року у нашому дошкільному навчальному закладі пройшло свято "Осінь фруктами багата". Діти отримали від Осені смачні подарунки - запашні пиріжки з нової пшенички та червоненькі яблучка. Але спочатку вони допомогли їй позбирати грушки у кошики, посушити яблука на зиму, зібрати врожай винограду та слив.

13:38 30.10.2019

Осінь - чарівниця в гості прийшла

     "Осінь - чарівниця в гості прийшла" - святковий ранок під такою назвою відбувся 24 жовтня 2019 року в Уплатнівському дошкільному навчальному закладі. На свято до малят завітала Осінь та герої казки "Солом'яний бичок". Діти з радістю вітали гостю піснями, танцями, грали з нею в ігри. Всі гості милувалися виставкою робіт з природнього матеріалу, виготовлених вихованцями разом з батьками. Осінь пригощала присутніх своїми дарами.

09:38 25.10.2019

«Свято осені» у Софіївській Першій ЗОШ І-ІІІ ступенів

     23 жовтня 2019 року у нас школі відбулося традиційне «Свято осені», на яке були запрошені батьки та вихованці дитячого садка. Учні, перевдягнені в звіряток дарували дітям щедрі дарунки осені, а учениця-Осінь та вчитель початкових класів Осипа Ганна Михайлівна привітали всіх зі святом і побажали здоров’я, гарного осіннього настрою. А дітки з дитячого садка всім присутнім подарували осінню пісеньку. Всіх після виступу пригостили смачним короваєм.

09:32 25.10.2019

Вихованців гуртка «Географічне краєзнавство» Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості на базі Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів продовжують втілювати в життя проект «Біла криниця - невмируще джерело наших животоків».

    Вихованців гуртка «Географічне краєзнавство» Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості на базі Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів продовжують втілювати в життя проект «Біла криниця - невмируще джерело наших животоків».

21:18 22.10.2019

На базі Близнюківського ліцею було проведено «Урок мужності»

     18 жовтня 2019 року поточного року на базі Близнюківського ліцею було проведено «Урок мужності», на якому були присутні представники Близнюківського військового комісаріату. Традиції нашого народу – справжній скарб, який потрібно оберігати та дбайливо передавати із покоління в покоління.

15:29 18.10.2019

З КОЛОСКІВ МИ ЗРОБИМО ПЕЧИВО ПАХУЧЕ

     У Криштопівському ДНЗ (я-с), 17 жовтня 2019 року, вихователь Олена Савіна провела кулінарне заняття. Вихователь ставила за мету розвинути пам'ять, дрібну моторику, виховати наполегливість та акуратність, на занятті діти дізнались про процес виготовлення борошна та закріпили емоції задоволення від процесу виготовлення печива.

15:03 18.10.2019

За чисте село, за чисте довкілля

     Що ми, здобувачі освіти, можемо сьогодні зробити для навколишнього середовища? З чого почати? Перш за все потрібно дбати про чистоту тієї території на якій ми живемо, тому ми учні Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів щорічно проводимо екологічну акцію "За чисте село, за чисте довкілля". 16-17 жовтня учні 8,10,11 класів прибирали парки школи, робили їх чистими, культурними та привабливими.

20:43 17.10.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень