A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти

     03 жовтня 2019 року відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти. Зі словами вдячності та теплими  словами привітань до освітян звернулися перший заступник голови районної державної адміністрації Василь ПРОТАСОВ, голова районної ради Володимир БРЕУС, голова селищної ради Геннадій КОРОЛЬ та начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Леонід БОНДАРЕНКО.

21:13 03.10.2019

На базі Близнюківського ліцею було проведено «Урок мужності»

    27 вересня 2019 року на базі Близнюківського ліцею було проведено «Урок мужності», на якому були присутні представники Близнюківського військового комісаріату. Традиції нашого народу – справжній скарб, який потрібно оберігати та дбайливо передавати із покоління в покоління.

19:50 30.09.2019

Вихованці гуртка «Географічне краєзнавство» Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості на базі Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели екскурсію до міста Харкова

     28 вересня 2019 року вихованці гуртка «Географічне краєзнавство» Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості на базі Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели екскурсію до міста Харкова. Спочатку учні побували на екскурсії у Харківському національному академічному театрі опери і балету. У продовж екскурсії діти побачили чим живе театр: сцена, закулісся, сховища, гримерки, цеха де малюють декорації  та шиють костюми.

21:37 29.09.2019

У спортзалі Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли товариські змагання з волейболу

     27 вересня 2019 року у спортзалі Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли товариські змагання з волейболу серед збірних команд дівчат та юнаків Верхньосамарської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Добровільської ЗОШ. У запеклій боротьбі  перемогу  здобули учні Верхньосамарської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

13:56 27.09.2019

Вихідні дні вихованців гуртка «Географічне краєзнавство» Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості на базі Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ст

        Вихідні дні для вихованців гуртка «Географічне краєзнавство» Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості на базі Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів були наповнені не тільки яскравими барвами осені, а й незабутніми враженнями, які завжди залишаються після кожного походу.

08:20 24.09.2019

20 вересня 2019 року в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов виховний захід присвячений Міжнародному Дню Миру

     20 вересня 2019 року в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов виховний захід присвячений  Міжнародному Дню Миру. Учні 1-10-х класів брали участь у конкурсі малюнків на асфальті «Світ без війни. Діти намалювали карту України і розфарбували її своїми долоньками в жовто-блакитний колір. Ці малюнки, це заклики жити у мирі та дружбі. Дуже цікаво було спостерігати за юними художниками, які дуже яскраво та вдало відображали свої мрії.

19:08 21.09.2019

День Партизанської слави в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     До відзначення 22 вересня дня Партизанської слави в Уплатнівській ЗОШ було проведено «круглий стіл», за участю учнів 9-10 класів, «Ми боролись не заради слави», на якому учні передивились матеріали фільмофондів, присвячені партизанському рухові, познайомились з внеском  партизан у перемогу над нацизмом. 

00:47 20.09.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень