A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Учні Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів взяли участь у святі "Біг для всіх", присвяченому Дню захисника України

     Учні Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів взяли участь у святі "Біг для всіх", присвяченому Дню захисника України. У бігу на дистанції1500 м. Галаган Олександр посів І місце, Іванішин Євген- ІV місце, Костюк Максим- VII місце, а на дистанції 500 м. Сальніков Кирило- ІІ місце. Пишаємося нашими хлопцями і бажаємо їм нових перемог!

08:55 11.10.2019

В Софіївській Першій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося урочисте відкриття І етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

     10 жовтня 2019 року в Софіївській Першій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося урочисте відкриття І етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. На ньому виступили : вчитель української мови та літератури Шабаранська Н.К.  та учні 8, 7 класів.

08:53 11.10.2019

У комунальному закладі "Криштопівський ліцей"  відбулося урочисте  відкриття  Х Міжнародного мовно-літературного  конкурсу  учнівської та студентської молоді  імені Т.Г.Шевченка

     Пам'ятаймо! Лише там, де звучить рідне слово, живе український народ!  Нас просто не існує  без Шевченка. У  ньому - уся історія наша,  усе буття, усі мрії.  Відомо: Україна - це Шевченко, Шевченко - це Україна.

08:50 11.10.2019

Випускний клас Садовської школи приєдналися до акції “Саджанці замість квітів!”

     Цього року випускний клас Садовської школи приєдналися до акції “Саджанці замість квітів!” Подумавши, як можна віддячити вчителям своєї школи не на декілька днів, а на декілька років, учні вирішили посадити кущі троянд, які стовідсотково будуть милувати око вчителів, так і учнів чи гостей школи!

19:24 07.10.2019

У 4 класі Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено інтерактивне заняття “Урок добра”

     2 жовтня 2019 року у 4 класі Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено інтерактивне заняття “Урок добра”. Учні дізналися у якій країні найбільше домашніх котів, причини появи безпритульних котів і песиків, як правильно поводитись при зустрічі з безпритульними тваринами, пограли у гру “Мішечок”, а потім переглянули мультфільм “Цікава наука”.

19:18 07.10.2019

У КЗ "Криштопівський ліцей" було проведено "Уроки доброти"

     Враховуючи складну ситуацію, що склалась сьогодні в Україні у сфері поводження з домашніми тваринами та регулюванні чисельності безпритульних тварин та з метою реалізації статті 6 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» БО «БФ «Щаслива лапа» у КЗ "Криштопівський ліцей" було проведено "Уроки доброти" (про гуманне та відповідальне ставлення до тварин), присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин  який відзначається 4 жовтня.

19:16 07.10.2019

У КЗ «Криштопівський ліцей» здобувачі освіти старших класів спробували себе у ролі справжніх  вчителів

     Одним з найулюбленіших свят у школі є День працівників освіти. Цього дня у КЗ «Криштопівський ліцей» здобувачі освіти старших класів спробували себе у ролі справжніх  вчителів. Продовжилось свято у прикрашеному залі, де піснями, танцями, гуморесками та постановками вихованці ліцею вітали вчителів. Здобувачі освіти 11 класу подарували всім веселе інтерв’ю з учителями свого ліцею.

19:49 06.10.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень