A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

День спорту у таборі з денним перебуванням «Бригантина» на базі Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

    «У здоровому тілі здоровий дух» – так говорить відоме прислів`я, яке стало лозунгом сьогоднішнього дня у таборі. Адже саме в цей день в таборі були справжні олімпійські ігри. Діти з великим задоволенням грали в волейбол, футбол, змагались команди в різноманітних конкурсах та естафетах.

16:08 05.06.2019

День гумору та гримера в Уплатнівській ЗОШ І – ІІІ ступенів

     03 червня 2019 року в пришкільному  таборі «Бригантина» пройшов День гумору та гримера. Цього дня дітлахи розмальовували свої обличчя різними цікавими малюночками. Під час екскурсії на дитячі майданчики села вихованці разом із вихователями готували цікаві гумористичні номери, які продемонстрували на загально табірному заході.

08:33 05.06.2019

«День індіанця» в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     Загони повинні були підготувати назву свого племені, девіз і бойовий клич. Кожен по-своєму був оригінальний. У дітей були однакові костюми, які демонстрували згуртованість і єдність, племена станцювали цікавий танець і дружно представили себе. Деякі із загонів придумали собі стильні костюми. Вихователі прикрасили свої обличчя, взяли в руки зброю червоношкірих і станцювали справжній індіанський танець, вони стали справжніми ватажками племені, дозволивши зробити собі бойову розмальовку. Загони-племена показали свою майстерність в індіанському ділі. Закінчилось все тим, що вожді зарили чарівну сокиру заради миру і злагоди. Чудова програма «Дня індіанця» підняла настрій на дискотеку.

08:30 05.06.2019

Святкування Дня захисту дітей в Софіївській Першії ЗОШ І-ІІІ ступенів

     31 травня 2019 року в Софіївській Першії ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося свято приурочене до Дня захисту дітей. Діти брали участь у змаганнях і конкурсах.  По завершенню цього свята вихованців частували смачним кулішем, пиріжками, тортами та компотом. Було весело і цікаво.

15:52 01.06.2019

Відбулась нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Близнюківського району

     31 травня 2019 року на базі Будинку дитячої та юнацької творчості за участю заступника голови райдержадміністрації Станіслава Подеречі, голови селищної Ради Геннадія Короля, начальника відділу освіти, молоді та спорту  районної державної адміністрації Леоніда Бондаренка, відбулась нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Близнюківського району, на якій були розглянуті наступні питання:

15:49 01.06.2019

Сьогодні 31 травня в Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов ряд заходів присвячених Дню захисту дітей

     Вихователі табору відпочинку провели дискотеку, конкурс малюнків на асфальті. Сільський бібліотекар Коростій І.О. захід про права і обов’язки дітей "Хай буде дитинство щасливим!" Привітала дітей і сільський голова Кірієнко О.М. та пригостила їх морозивом.

12:38 31.05.2019

29 травня 2019 року учні Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів побували на цирковому дійстві

     Виступ циркових артистів - це завжди яскраве, незабутнє видовище, яке не залишає байдужих. "До нас приїхав цирк !" - завжди з радістю вигукують діти. 29 травня учні Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів побували на цирковому дійстві, де змогли побачити багато номерів різних жанрів. Періодично зал вибухав веселим сміхом та гучними оплесками. На сцену виходили веселі клоуни . Найбільше сподобались дітям номери, в яких вони самі брали участь. Швидко промайнув  час, але запам'ятається він надовго. 

08:31 31.05.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень