A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Здобувачі освіти КЗ «Криштопівський ліцей» 26 квітня з вдячністю згадували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

     Здобувачі освіти КЗ «Криштопівський ліцей» 26 квітня з вдячністю згадували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. 33 роки минуло з часу страшного вибуху на атомній станції в  місті Чорнобиль, та відлуння цієї трагедії буде зворушувати людські життя ще довгі роки. Тож зараз найголовніше завдання людства - передбачити подібні катастрофи, уникнути екологічних  провалів та зберегти планету чистою і зеленою.

16:43 02.05.2019

День ЦЗ в Лукашівській  ЗОШ І-ІІІ ст. ім.О Чепеленка

     Кожна людина у своєму житті зіштовхується з багатьма труднощами. Деякі проблеми вона вирішує  не замислюючись, а для подолання інших потрібні певні навички і вміння. Сучасна школа покликана навчити дітей вирішувати життєві ситуації і використовувати набуті знання повсякчас.

15:59 02.05.2019

«Чорнобиль не має минулого часу» - в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся день пам'яті трагедії

     В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху.

18:45 26.04.2019

В Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено День цивільної оборони

       З метою практичної перевірки рівня всебічної підготовки школи з цивільного захисту, зменшення збитків і витрат у разі стихійного лиха, аварій, катастроф, вибухів і пожеж, а також з метою перевірки та закріплення теоретичних знань, умінь і навичок з цивільного захисту та Основ здоров’я, набутих учнями протягом навчального року, 25 квітня 2019 року в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено День цивільної оборони.          У ході підготовки  на засіданні Штабу був складений План проведення Дня цивільної оборони. В період підготовки було активізовано пропаганду цивільної оборони через усні виступи, демонстрацію учбових фільмів, навчання учнів з питань цивільної оборони та основ безпеки життєдіяльності.         У класних колективах було проведено виховну годину з питань цивільного захисту (поведінка у безпечних місцях, під час  надзвичайних ситуацій), а також було відпрацьовано дії по сигналу «Увага всім!» та проведено практичне заняття «Евакуація школи під час пожежі».           Проведені заходи показали практичну готовність учнів та колективу школи діяти за сигналами оповіщення Цивільного захисту при виникненні надзвичайних ситуацій.

18:44 26.04.2019

В Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся захід: « Мій біль-Чорнобиль» та «День цивільного захисту»

     26 квітня 2019 року в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся захід: « Мій біль-Чорнобиль». Минуло 33 роки  від того дня, коли Україну спіткала страшна трагедія – техногенно-екологічна катастрофа, спричинена вибухом реактора четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції, яка нанесла непоправної шкоди довкіллю та здоров’ю людей. Діти переглянули фільм про  подвиг простих людей, які ризикуючи власним життям і здоров’ям, врятували нас від подальшого поширення радіації, то важко навіть спрогнозувати повні масштаби трагедії не лише для України, а й всього світу. Низький уклін всім хто боровся зі страшною бідою. Священна пам'ять про Ваш подвиг не згасне у віках і збережеться в серцях народу.

12:18 26.04.2019

Вшанування пам'яті ліквідаторам на Чорнобильській АЕС

     В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху. У 2019 році годинник життя відраховує 33 рік Чорнобильської катастрофи. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди.

11:28 26.04.2019

Великоднє свято в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ст.

     Із приходом весни пов'язане не тільки пробудження природи, а й прихід Великоднього свята. Таке свято підготували і провели учні 7 класу та вчитель української мови та літератури Моісєєнко Л.О.

11:02 26.04.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень