A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Учні 1 класу Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів на уроках мистецтва дослідили святкування Пасхи і  прикрасили великоднє дерево

     Великодень - одне з найбільших й найшанованіших християнських свят. До свята готуються заздалегідь - печуть паски, роблять крашанки й писанки. Учні 1 класу Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів на уроках мистецтва дослідили святкування Пасхи і  прикрасили великоднє дерево, цим діти донесли до своїх сердець скарби традицій, звичаїв та обрядів нашого народу. Також учні 7 класу організували виставку своїх робіт за технікою "Розпис по тканині" присвячену святу Великодня.

09:47 26.04.2019

«Пригоди Великодньої писанки» у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів

    З весною приходить в нашу оселю найголовніше свято християн –Великдень. Воно супроводжується численними прекрасними звичаями і традиціями, які зберігаємо, розвиваємо та передаємо з покоління в покоління. Тож саме з метою ознайомити учнів з народними традиціями та святами через фольклор та народознавство; виховувати почуття причетності до прадавньої культури нашого народу сьогодні у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ст. був проведений виховний захід – казка «Пригоди Великодньої писанки», який підготували вчителі початкової школи Мамренко Л.М., Мороз С.В., Діденко В.В., Хрипченко В.С. з учнями 1-4 класів.

20:45 25.04.2019

Зустріч деканів різних факультетів Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва з учнями 9, 10 та 11-х класів Садовської ЗОШ

    23 квітня 2019 року надзвичайно цікаво пройшла зустріч з метою профорієнтаційної роботи деканів різних факультетів Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва з учнями 9, 10 та 11-х класів Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

20:30 25.04.2019

В Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов День цивільного захисту

     25 квітня 2019 року в Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов День цивільного захисту. Учні,вчителі та працівники школи відпрацювали порядок дій під час проведення евакуації на випадок надзвичайних ситуацій. Класні керівники провели тематичні виховні години, а також відбулися змагання з футболу між учнями Олексіївської ЗОШ та Криштопівського ліцею.

20:26 25.04.2019

Здобувачі освіти КЗ «Криштопівський ліцей» провели чергову акцію «Посади дерево»

    За підтримки голови сільської ради с. Криштопівка Линника О.О., здобувачі освіти КЗ «Криштопівський ліцей» провели чергову акцію «Посади дерево». Юними екологами було висаджено саджанці берізок біля пам’ятника воїнам, полеглим у Другій світовій війні, дубки та липи на території стадіону.

20:23 25.04.2019

В Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся круглий стіл з учнями 9-11 класів на тему: «Безпечна праця – крок у щасливе майбутнє»

       24 квітня 2019 року в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся круглий стіл з учнями 9-11 класів на тему: «Безпечна праця – крок у щасливе майбутнє». Захід був приурочений ВСЕСВІТНЬОМУ ТА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ  ДНЮ ОХОРОНИ ПРАЦІ,  яке ми відзначаємо 28 квітня. Педагог-організатор розповіла учням про різновид професій  та як дотримуватися правил безпеки під час праці, щоб не зашкодити своєму здоров’ю. Звернула увагу учнів на те, що в Україні охорона праці здійснюється за такими нормативно-правовими актами: Конституція України, Закон України «Про охорону праці», Кодекс законів про працю. Глава ХІ. Охорона праці.

20:17 25.04.2019

В Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися заходи щодо вивчення правил поводження на воді

     23 квітня 2019 року в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися заходи щодо вивчення правил поводження на воді. Вчителі  продемонстрували учням як правильно надавати першу невідкладну медичну допомогу постраждалим на воді.  Після чого діти самостійно спробували надати  першу медичну допомогу утопаючому.

20:14 25.04.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень