A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

 Сьогодні в Близнюківському ліцеї розпочалися святкові новорічні ранки

     Сьогодні в Близнюківському ліцеї розпочалися святкові новорічні ранки. В залі майорять різнокольорові прикраси, все світиться вогниками, а лісова красуня нагадує всім, що Новий Рік вже на порозі. В хороводі біля ялинки кружляють "котики" і "зайчики", "пірати" і "принцеси". Діти отримали величезне задоволення від розваг, гарний, чудовий настрій та смачні подарунки від Близнюківської РДА та Близнюківської районної ради.

14:16 21.12.2018

Свято Нового року в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ст.

Новий рік — це те свято, коли душа кожної людини бажає чого-небудь особливого. В школі пройшов новорічний ранок, на якому були присутні багато гостей. Учні підготували фантастичний концерт: пісні, сценки, танці та різноманітні ігри.

18:19 20.12.2018

 У Криштопівському ліцеї почалися свята Новорічно-різдвяного циклу

     У Криштопівському ліцеї почалися свята Новорічно-різдвяного циклу. 19 грудня ліцей відвідав старенький Миколай, який привіз гостинці слухняним діткам. Діти в свою чергу готували дідусеві пісні, танці та віршики. Упродовж новорічної теми відбувся виховний захід «Незабаром Різдво» для здобувачів освіти старших класів.

18:13 20.12.2018

Святий Миколай завітав до Олексіївської школи

     Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків.

18:11 20.12.2018

Цікаво та весело 19 грудня пройшло свято Миколая в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     День Святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят. Українці з давніх-давен вважають Миколая своїм заступником, захисником бідних і знедолених, який завжди несе добро.      Святий Миколай – таємничий, шляхетний, чуйний, добрий і правдивий Апостол любові. Щиро і таємно роздав свою велику спадщину бідним, бо поважав одне багатство – Милосердя. Цим заслужив нагороду у Бога: творити чудеса. Невидимою рукою Святий Миколай обдаровує нас і сьогодні.

18:43 19.12.2018

У Близнюківському ЗДО (я-с) №2 «Сонечко» відбувся тематичний ранок до дня Святого Миколая

     19 грудня 2018 року у Близнюківському ЗДО (я-с) №2 «Сонечко» відбувся тематичний ранок до дня Святого Миколая. До дітей завітали: голова Близнюківської  РДА Калашник А.Ф, заступник голови  Близнюківської  РДА Ляпкало О.В, голова Близнюківської районної ради Бреус В.В, начальник Відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської  РДА Бондаренко Л.В., вони привітали дітей і працівників садочка зі святом і подарували дітям солодощі.

16:29 19.12.2018

Здобувачі освіти Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів у Новий 2019 рік прикрасили школу різними композиціями

    Новий рік — це те свято, коли душа кожної людини бажає чого-небудь особливого. У ці свята кожна людина бажає прикрасити свій будинок різноманітними декораціями і вогниками. Так  здобувачі освіти Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів у Новий 2019 рік прикрасили школу різними композиціями, а вікна паперовими сніжинками.

13:21 19.12.2018

В Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів святий Миколай приготував гостинці

    Сьогодні 19 грудня в Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів для всіх дітей, які поводилися в цьому році добре, святий Миколай приготував гостинці. Він знає, хто був слухняним і радував своїх батьків, і знає, хто який подарунок заслужив. Вітаємо з довгоочікуваним Днем Святого Миколая! Щоб Миколай не обминув вас зі своїми подарунками! Сподіваємося, Миколай зробить Ваше життя кращим і веселішим!

12:00 19.12.2018

Свято "Миколая всі чекають" – Верхньосамарська ЗОШ І-ІІІ ст.

    Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая. З нетерпінням на нього ждали діти Верхньосамарської школи. Саме в цей день до учнів завітав Святий Миколай. За традицією він прийшов з подарунками       Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не  сваритися.      Ще довго лунала пісня «Ой хто, хто Миколая любить», веселий сміх щасливих дітей. Діти дякували Миколаю за подарунки та просили у Господа  щасливої долі тим, хто подарував їм таке веселе свято. За сприяння голови Верхньосамарської сільської ради Сірої І.М., місцевих підприємців: Хісамієвої Н. О, Лісової І. Г., Гарбузи Т.М.   солодкі подарунки одержали всі учні.

10:31 19.12.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень