A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

ЗНАЙ НАШИХ!!!

     ВІКТОРІЯ ДЕНИСЮК - вихованка Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості,   виборола ПЕРШЕ МІСЦЕ у фестивалі-конкурсі «Мелодії добра», який проводила Благодійна організація «Горлиця» та MAY PRODUCTION. За підтримки Департаменту культури, молоді та спорту Полтавської міської ради.  Дистанційно у  місті Полтава 24 серпня 2020 року. У рамках фестивалю реалізовувався  благодійний   дитячий проект «Мамина сорочка» для дітей з обмеженими можливостями та дітей, що залишилися без батьківського піклування.

20:59 10.09.2020

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У БЛИЗНЮКІВСЬКОМУ БУДИНКУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ

Добрий день любі друзі! Щиро і радо вас вітає  Близнюківський Будинок дитячої та юнацької творчості. В цей осінній день ми гостинно відкриваємо двері для всіх тих, хто прагне удосконалення, пошуку нового, хто вміє фантазувати, мріяти, веселитись, співати і танцювати. Попереду новий навчальний рік. І цей рік буде сповнений цікавими подіями, новими зустрічами, веселими іграми, цікавими конкурсами та багатьма іншими цікавими справами. У Будинку творчості дуже цікаво. Є безліч різноманітних гуртків, кожен може знайти справу до душі, може реалізувати себе в тому чи іншому напрямку.

20:55 10.09.2020

Свято 1 вересня у Садовській ЗОШ І-ІІІ ступенів

 1 ВЕРЕСНЯ — День знань — особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

21:32 02.09.2020

ІНТЕРАКТИВНИЙ УРОК ПРО COVID-19 ДО 1 ВЕРЕСНЯ У КРИШТОПІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ

    1 вересня 2020 року педагогічний колектив радо зустрів здобувачів освіти КЗ "Криштопівський ліцей". Класні керівники провели інтерактивний урок про covid-19. Для проведення інтерактивного уроку вчителі скористались рекомендаціями підготовленими командою Міністерства освіти і науки України. Стартували!  

22:12 01.09.2020

Шановні освітяни! Щиро вітаємо Вас з Днем знань та початком нового навчального року!

Дорогі друзі! Вітаю Вас із чудовим хвилюючим святом — Днем Знань! Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Щиро дякуємо вам, дорогі наші вчителі, — ми завжди залишаємося вашими учнями! Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам — ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! Щасти Вам!

10:56 01.09.2020

Районний етап Всеукраїнського дитячого конкурсу «Дитятко.Art»!

     Всеукраїнський дитячий конкурс графічного дизайну «Дитятко.Art»   проводиться в рамках Міжнародного дитячого медіафестивалю «Дитятко»   з метою виявлення та підтримки обдарованої учнівської молоді, об'єднання талановитих дітей, вдосконалення творчого потенціалу обдарованих дітей, залучення юних аматорів до активної участі у мистецькому житті.

16:22 02.07.2020

Відновлення роботи закладів дошкільної освіти Близнюківського району

Відповідно до ст.40 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», розпорядження Харківської обласної державної адміністрації від 22.05.2020 року № 272 «Про запобігання поширенню на території Харківської області коронавірусу COVID-19», протоколу від 22.06.2020 року №16 позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області, протоколу від 22.06.2020 року № 11 засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Близнюківського району Харківської області 25 червня 2020 року відновлюють роботу заклади дошкільної освіти в умовах карантину при наявності підготовленого персоналу, матеріально-технічного забезпечення та виконання тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), а саме: 

14:51 24.06.2020

ВИПУСКНИКІВ 2019/2020 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ЗВІЛЬНЕНО ВІД ДПА, ВОНИ МОЖУТЬ ПРОЙТИ ЇЇ ЗА ВЛАСНИМ БАЖАННЯМ – РІШЕННЯ ВЕРХОВНОЇ РАДИ

     Учнів, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році, звільнено від державної підсумкової атестації, водночас вони мають право пройти її за власним бажанням. Відповідний закон сьогодні, 18 червня 2020 року, ухвалила Верховна Рада України. 

16:36 18.06.2020

Вітаємо Скрипіченко Валерію, ученицю 5 класу  КЗ "Криштопівський ліцей"

    Вітаємо Скрипіченко Валерію, ученицю 5 класу КЗ "Криштопівський ліцей", яка стала переможницею Харківського обласного творчого фестивалю у вокальному жанрі з піснею "Намалюй" (керівник Т.Андрущенко).

16:59 16.06.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень